Конференція з відновлення України в Берліні

2024-06-16

Конференція з відновлення України в Берліні


Конференція з відновлення України в Берліні зібрала політичних і бізнес-лідерів, щоб розробити стратегічні, але конкретні плани відновлення та відбудови України. На конференції відбулися панелі та презентації, а також численні можливості для спілкування та дискусій. У заході взяли участь багато членів та прихильників спільноти Women on Boards Ukraine (WoBUA), серед яких Тетяна Фурцева, Наталія Яресько, Соня Сотус, Ольга Устінова, Олена Малинська, Катерина Рибаченко, Юлія Бадрітдінова, Олена Волошина, Ліза Кестнер, Анна Дерев’янко, Енді Гундер, Айварас Абромавичус, Шевкі Аджунер і Маттео Патроне.

Ключові дискусії підкреслили важливу роль приватного сектора в економічному зростанні України, відновленні людського капіталу та вступі до ЄС. Конференція наголосила на інтеграції гендерних аспектів у всіх сферах.

Серед багатьох інших важливих тем, таких як макроекономічна стабільність, інфраструктура, захист клімату, охорона здоров’я та екологічне відновлення, одним із головних моментів став запуск «Альянсу за гендерно-чутливе та інклюзивне відновлення», спільної ініціативи, спрямованої на забезпечення що гендерна рівність і розширення прав і можливостей жінок є ключовими для відновлення України. Women on Boards Ukraine, яка представляє спільноту професійних українських жінок, рішуче підтримує ініціативу.

Разом ми прагнемо побудувати майбутнє, де гендерна рівність буде в авангарді відродження України.