Україна зіткнулася з черговим жорстоким і безглуздим нападом

2024-07-08

Україна зіткнулася з черговим жорстоким і безглуздим нападом


Сьогодні Україна зіткнулася з черговим жорстоким і безглуздим нападом. Зруйновано одну з найбільших дитячих лікарень України, приватний пологовий будинок і кілька житлових будинків по країні. Діти, жінки, лікарі та мирні жителі – усі під ударом. Кількість загиблих зростає, а зображення хворих дітей з матерями серед руїн щемлять серце. Цю жорстокість і жах треба засудити.

Ніхто не може подивитись на ці зображення і знайти їм якесь виправдання. Це злочин, і будь-яке мовчання у відповідь теж злочин. Як Women on Board Ukraine, ми закликаємо міжнародне співтовариство поставити хештег #StandwithUkraine і об’єднатися, щоб засудити ці звірства.

Жорстокість війни проти України є жахливою ілюстрацією необхідності міжнародного тиску, сили, єдності та рішучості, щоб змінити ситуацію. Ми всі прагнемо зробити світ кращим, рівноправнішим, безпечнішим, екологічнішим і відповідальнішим. Є так багато речей, які ще потрібно покращити, але нічого не можна досягти, поки тривають війни. Війни мають припинитися, а військові злочини мають переслідуватися.

Ми закликаємо всіх, усіх наших партнерів і всіх членів підвищити свій голос, вимагати дій і діяти на підтримку України.